Tue toimintaamme, sijaiskodiksi ja tapahtumatiedotukset

Tue toimintaamme!


Tue toimintaamme liittymällä jäseneksi! Vuonna 2017 jäsenmaksu on 18 e, joka maksetaan tilillemme FI90 1057 3000 2062 62 / Nordea.

Muista laittaa viestikenttään nimesi ja osoitteesi jäsenkirjettä varten.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään, vaan liittymällä jäseneksi autat ja mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksutuotot käytetään sijaiskodeissa uusien kotien löytymistä odottelevien kissojen eläinlääkärikuluihin(leikkuutus, mahdolliset muut kulut), ruokiin, hiekkoihin ja madotuslääkkeisiin.


Otamme vastaan kissanruokaa ja eri syistä tarpeettomaksi jääneitä hiekkalaatikoita, kuljetuskoppeja, leluja ja muita tarvikkeita. Tavaralahjoitusasioissa otathan yhteyttä numeroon 0442838506 tai laitat sähköpostia kissanystavat(a)gmail.com.

Tarvitsemme silloin tällöin kuljetusapua etenkin toimintaalueemme kuntien välisissä kissojen kuskauksissa. Jos kuljet jotain väliä suht säännöllisesti ja pieni matkaseuralainen voisi joskus matkustaa kyydissäsi, niin ilmoitathan meille.

Yhteystiedot: 044 283 8506 ja kissanystavat(a)gmail.com
 ***
Sijaiskodiksi?
Olisiko sinulla mahdollisuus tarjota kodittomalle kissalle aikaa, silityksiä ja huolenpitoa siihen saakka, että uusi koti löytyy? Sijaiskotina toimimisesta yhdellekin kissalle on yhdistykselle suuri apu.

Ruoka-, hiekka- ja mahdolliset eläinlääkärikulut korvataan sijaisperheelle. Tarvikkeet saa lainaan yhdistykseltä. Tarvetta on etenkin sijaiskodeille, joissa ei ole omia kissoja.

Sijaiskotitoiminnassakin on vaaransa, sillä joskus hoidokista ei tahdotakaan luopua ja sijaiskodista tulee hoitokissalle se ihan oma koti;)

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä numeroon 044 283 8506 tai laitat sähköpostia kissanystavat(a)gmail.com, niin kerromme lisää. 

***
Tapahtumatiedotukset
Ajantasaiset tapahtumatiedotuksemme löydät parhaiten Facebook-sivultamme. Sinun ei tarvitse olla Facebookin jäsen nähdäksesi päivityksemme.