Kodin saaneet kissat 2012

Alkuvuodesta 2012 kodin saaneet kissat löydät kotisivuiltamme.

***

James


Vuolijoelta löytynyt komea musta-valkea uroskissa etsii uutta kotia. James on leikattu ja noin 2-vuotias virkeä, älykäs ja ihmisrakas poika. James etsii aktiivista kotia, jossa olisi tilaa temmeltää. Tasaveroinen vahva painikaverikin olisi mukava.

***

Morris

Morris on isohko, leppoisa ja ihana, leikattu  5-vuotias tyttökissa. Morris on luonteeltaan hieman arka (piilottelee uudessa paikassa 1. päivän, mutta toisena päivänä tulee jo tekemään tuttavuutta, säikkyy vähän outoja ääniä), mutta on oikein ihmisrakas, hellyydenkipeä sekä läheisyydenkaipuinen. Morris osaa leikkiä itsekseen vauhdikkaasti.

***

Lelle ja Mytty

Lelle ja Mytty ovat saaneet kodin!

Mytty

Lelle

Lelle on 2-vuotias leikattu tyttökissa ja Mytty 1-vuotias leikattu poika. Tämä sisäsiisti vilkas nuoripari luovutetaan mielellään yhteiseen kotiin. Lelle ja Mytty ovat ihmisystävällisiä, todella virkeitä ja leikkisiä, ja kaipaavat kotia, jossa saisivat paljon huomiota ja jossa olisi tilaa temmeltää.

***

Minni ja pennut

Lehtikankaalta syksyllä kadonnut ja kesän alussa kiinniotettu harmaavalkoinen kiltti Minni-emo 8v. ja sen viisi reipasta mustavalkoista pentua (Keno-, Piiru- ja Fantom-pojat ja Nökö ja Nöpö-tytöt ) ovat saaneet kodin.

Keno-poika

Piiru-poika

Fantom-poika

Nöpö-tyttö

Nökö-tyttö
***

Möykky


Komea n. 2-3 -vuotias, 6kg painava Möykky-herra on saanut kodin. Möykky on leikattu ja eläinlääkärin tarkastama, reipas ja ihmisrakas kissaherra. 


***

Pörri

Yhdistykselle palautui omistajansa suureksi harmiksi n. puoli vuotta sitten uuteen kotiin lähtenyt ihana Pörri-neiti, joka rupesi merkkailemaan kuukausi sitten uudessa kodissaan ilmeisesti johtuen kaverikissasta, jonka kanssa ei koskaan oikein tullut toimeen. Pörri on käytetty eläinlääkärissä jolla eliminoitiin mahdollisen pissatulehdus pois.

Pörri on oikein ihmisystävällinen sylissä viihtyvä pitkäkarvainen neiti, joka ei uudessa sijaiskodissaan ole merkkaillut paikkoja enää ainoana kissana ollessaan. Ei pelkää lapsia.


***

Taika, Miki ja Viiru


Yhdistys vastaanotti 24.8. seitsemän luovutusikäistä pentua, joista Taika on vielä vailla kotia. Pennut ovat sisäsiistejä, ihmisystävällisiä, reippaita, madotettuja  ja tulevat toimeen toisten kissojen kanssa.

Taika


Miki-poika lähti kokeilemaan yhteiseloa Rolle-kissan kanssa


Reipas Viiru-poika sai kodin Kajaanista


***

Pate


7 kuukauden ikäinen Pate on saanut kodin.

***

Fatima
Teppanasta löytynyt 1-vuotias leikattu tyttökissa Fatima on saanut kodin. Fatima on seurallinen, leikkisä, ihmisrakas ja ennakkoluuloton nuori neiti. Fatima tulee hyvin toimeen  sijaiskodin kissan kanssa.

***

Santtu


2-vuotias Santtu-poika on leikattu ja seurallinen.

***

Manamansalon kuusikko


Yhdistys vastaanotti 10.10. 2012 kuusi luovutusikäistä pentua Kainuun Eläinsuojeluyhdistyksen kautta.

Jimi-poika on saanut uuden kodin Koutaniemeltä
Mooses-kissan kaverina.


Kimi (Räikkönen) lähti koeajalle uuteen kotiin Pohjavaaralle
 Hessun kanssa

Hippu-poika on saanut kodin Kajaanista Musti-kissan kaverina.
Sympaattinen Vauhti-Veikko lähti koeajalle
uuteen kotiin Kajaaniin toisen kissan kaveriksi
Hessu (Kovalainen) lähti koeajalle uuteen kotiin Pohjavaaralle Kimin kanssa

Suloinen peikko-neiti Rölli on saanut uuden kodin Kuhmosta
 2 kissan kaverina.***

Peppi
Yhdistys vastaanotti 16.10.2012 Sotkamosta löytyneen n. 8-9 viikkoisen Juliukseen toimitetun tomeran ja kesyn, tosi suloisen Peppi-pennun. Peppi on saanut kodin.

***

HiskiIhanan muhkea hellyydenkipeä poikakissa Hiski on saanu kodin.


***

Milli
Milli on todella ihmisystävällinen ja ihana. Nuori-neiti on kiltti, seurallinen ja nauttii rapsutuksista. Milli leikataan tarvittaessa. Vielä sijaiskodissa ollessaan ei ole osoittanut kiiman merkkejä.

***

Kake


Kake on ihmisystävällinen ja seurallinen, 15.11.12 leikattu, kiltti, korkeintaan parivuotias, yli 5 kg uroskissa. Kake on alkanut leikkimään uuden sijaiskodin kissojen kanssa. Kake on sisäsiisti ja syö mieluiten kuivamuonaa ja juo hyvin vettä.

***

Reino
Reino on arviolta 1-2 -vuotias, 3.12.12 leikattu poikakissa. Reino on paljastunut todella seuralliseksi herraksi. Reinosta saa kaverin niin telkkarin katsomiseen, pyykinpesuun kuin tietokoneella istumiseen -syliin polkemaan tai vähintäänkin jalkoihin kiehnäämään pitää ehdottomasti päästä. Sijaiskodin kissaa ja koiria Reino ei ujostele, vaan on niiden seurassa rauhallinen ja säyseä. Reino käyttää hiekkalaatikkoa tai syö hyvällä ruokahalulla, madotuksen on saanut.


***